Ukrajinská Oděsa si připomněla dne 2.5.2021 již 7. výročí fašistického teroru v Domě odborů v Oděse!

2. 5. 2021

Dne 2.5.2021 si stovky obyvatel ukrajinské Oděsy připomněli u Domu odborů již 7. výročí fašistického běsnění z 2.5.2014, kdy bylo povražděno a upáleno v Domě odborů v Oděse na Kulikovo poli 49 oděských občanů, kteří nesouhlasili s únorovým ozbrojeným státním převratem na Ukrajině na tzv. Majdanu v Kyjevě v roce 2014!

Stovky lidí 2.5.2021 z Oděsy i okolí položili před Dům odborů v Oděse kytice, na památku bestiálně zavražděných občanů ukrajinskými fašististy!

Tehdy fašisté z uskupení "Pravý sektor", mezi nimiž byli najatí gruzínští snajpeři, kteří vraždili v Kyjevě demonstranty i policisty, aby se politická situace v zemi extrémně vyhrotila, zahnali oděské demonstranty z náměstíčka na Kulikovo poli do Domu odborů a zapálily tento dům. Lidé uvnitř domu nemohli před ohněm uprchnout a uvnitř domu uhořeli, nebo byli povražděni!

Část fašistů pronikla do domu i na střechu Domu odborů a koho z protestujících uvnitř potkali, toho zastřelili několika ranami do hlavy, některé lidi brutálně uškrtili. Ti kteří se chtěli zachránit před požárem uvnitř budovy a vylezli na římsu oken, po těch stříleli a kdo spadl pod okna na zem, toho utloukli bestiálně klacky, za přihlížení ukrajinské policie.

Do dnešního dne nebyl tento strašlivý zločin proti lidskosti vyšetřen, nikdo z vrahů nebyl postaven před soud, ani nikdo nebyl obviněn!

Dne 2.5.2021 také fašisté z batalionu AZOV i PRAVÉHO SEKTORU pochodovali ukrajinskou Oděsou, pod jejich prapory! Jejich heslem byl:o „Ochráníme Oděsu“!

Jak známo, ozbrojený státní převrat na Ukrajině z února 2014, za pomoci ozbrojených fašistických bojůvek tehdy podpořil svojí účastní na kyjevském Majdanu osobně kníže Karel Schwarzenberg, jako tehdejší předseda Zahraničního výboru Poslanecké sněmovny českého Parlamentu, který tehdy vystoupil na podiu na Majdanu a slovně podpořil demonstrující. 

Nedávno tomuto politickému gaunerovi Schwarzenbergovi fašistická ukrajinská vláda udělila za tuto jeho osobní "statečnost" a poslaneckou podporu nejvyšší ukrajinské vyznamenání!?

Dnes již senilní kniže se při přebírání vyznamenání ani nezačervenal ani nezastyděl! A to po letech odstupu, když je patrné, do jakého chaosu se Ukrajina propadla a kolik tisíc mrtvých lidí je z tohoto fašistického státního převratu v Kyjevě na východě Ukrajiny, na Donbasu! 

Schwarzenberg, tento čestný maskot TOP 09 a bývalý kancléř prezidenta Václava Havla tak jen dokázal, že lidská práva a humanita, o kterých rád mluvit jeho bývalý šéf a prezident Václav Havel byly pro něj jenom prázdná slova, fráze a kecy!

Jednu chvíli ukrajincům Schwarzeberg při slavnostním aktu na ukrajinské ambasádě v Praze při přebírání ocenění také „klepnul špačka“. Asi tam někdo plácal nesmysly, protože jak říkal Schwarzenberg, „Když se plácají nesmysly, tak spím!

Čest památce oděsským občanům, které zavraždili a upálili ukrajinští fašisté v Domě odborů, dne 2.5.2014! 

Je to varování pro naše občany i pro lidstvo!  Fašismus není mrtev, je tady stále!

A jsou mezi námi čeští politici, kteří jej aktivně podoporují!

Karel Schwarzenberg z TOP 09 patří ně!

Věřme, že  tento politický gauner pocítí jednoho dne ruku spravedlnosti! Stejné zvěrstva Schwarzenberg také podporoval vůči Sýrii, kde je již více než stotisíc mrtvých lidí!

Fotogalerie

Uškrcená starší žena v jedné z kanceláří Domu odborů
Červeno-černé pásky přes ruku je označení příslušníků fašistického Pravého sektoru
Fašisté na střeče Domu odborů
Takto stříleli lidi na římsách Domu odborů, kteří se chtěli zachránit před ohněm a žárem uvnitř domu!
Dnešní mladí ukrajinští fašisté
Vojenská jednotka bataluionu AZOV, která je dnes součástí ukrajinské státní armády s fašistickým praporem
Schwarzenberg v roce 2014 na kyjevském Majdanu
Kytice před Domem odborů v Oděse 2.5.2021 položené na památku obětí tehdejšího fašistického masakru.
Autor: 
Mediální úsek Plzeňského KV KSČM
Zdroj: 
web. Mediální úsek Plzeňského KV KSČM