Šlehobr: Ještě jednou k projevu Vojtěcha Filipa v Poslanecké sněmovně

9. 8. 2020

Dne 6. srpna jsem na fb zveřejnil článek, který se týkal projevu Vojtěcha Filipa, který kritizoval předsedu vlády Babiše. Vytýkal mu, že se neozval v rozhovoru s Angelou Merkelovou, že všechny spolkové státy Německa již souhlasí s kvótami a my ne. Neozval se proti kvótám, a že nejsme spolkový stát Německa. V tomto článku jsem upozornil, že zde existuje pátá kolona a jmenoval jsem Ing. Václava Makrlíka, který tvrdí, že připojení ČR k Německu je geopolitická a hospodářská nutnost a jmenoval jsem i Karla Schwarzenberga, který se těší, až zanikne ČR. Podrobnosti zde.

Protože jsem zjistil snahu zpochybnit má tvrzení, doplňuji svůj příspěvek o historický exkurz.
Existuje organizace SV. PAVLA, která byla založena v minulém století a existuje dodnes. Má za úkol germanizaci Evropy a likvidaci slovanských národů, neboť úplný zánik Jihoslovanů jest požadavkem evropské kultury. Příští světová válka přinese zánik Jihoslovanů.

Karel von Schwarzenberg roku 1889 pronesl: My vidíme v husitech ne slavné bohatýry, ale bandu lupičů a žhářů 15 století. A my Schwarzenbergové, budeme bojovat proti vám novodobím husitům. Takže Schwarzenberg pokračuje v linii svých předků a proto mu bylo ihned vráceno občanství i majetek a proto se také stal kancléřem na hradě a dostal úkol stát se presidentem. To se mu však nepodařilo. V Písku je skupina občanů volebního okrsku č. 1, kteří dali Schwarzenbergovi 70% hlasů. Pátá reálně kolona existuje.

Skutečně jsou zde snahy revidovat husitství a to i v Písku. Byla zde vzpomínková slavnost za vypálený klášter husity. To nikdy předtím nebylo.
Dovolte ještě jeden návrat do historie. V roce 1848 prohlásil jeden z největších stratégů své doby Otto Von Bismarck: „Pokud bude někdo chtít porazit Rusko, musí nejdříve odtrhnout Ukrajinu a dále proti němu poštvat ostatní slovanské národy. Slovani tak zničí sami sebe. "
NEPŘIPADÁ VÁM, ŽE SE NĚCO TAKOVÉHO DĚJE?

Autor: 
Josef Šlehobr
Zdroj: 
fb