Lži o KSČM a dehonestace naší práce jsou nepřípustné!

17. 5. 2019

SPD – Tomio Okamura a jednotliví kandidáti tohoto politického subjektu se rozhodli místo férové politické soutěže o hlasy občanů v evropských volbách, vsadit na urážky, pomluvy a sprosté lži.

Jednou z největších lží, kterou SPD šíří, je tvrzení, že europoslanci KSČM podpořili přijímání migrantů do České republiky.

Prokazatelným faktem je, že europoslanci za KSČM nikdy nehlasovali pro žádný dokument EU, který by pro ČR znamenal povinnost přijímat migranty. KSČM totiž striktně trvá na tom, že je přijímání migrantů jen v kompetenci jednotlivých států. KSČM byla dokonce první ze všech politických subjektů, který přišel se smysluplným návrhem - řešit příčiny migrace, v místech jejího původu, což od KSČM postupně ostatní subjekty převzaly.

Naše strana nebude mlčet ke lžím nejhrubšího kalibru, které mají za cíl překrýt vlastní programovou vyprázdněnost SPD a fakt, že spřízněná frakce v Evropském parlamentu, k níž se SPD hlásí, většinově nehlasovala pro zákaz dvojí kvality výrobků a potravin. Rozhodli jsme se podat prostřednictvím vedoucí kandidátky KSČM-České levice společně! Kateřiny Konečné trestní oznámení na SPD - Tomio Okamura pro úmyslný trestný čin pomluvy, s cílem ovlivnit výsledky voleb do Evropského parlamentu. Vzkazujeme tímto, že nenecháme bývalé členy TOP 09, ODS a dalších stran, kteří dnes tvoří hnutí Svobody a přímé demokracie – Tomio Okamura, šlapat po poctivé práci KSČM ve prospěch občanů.

Nenechme tyto lháře ve volbách zvítězit!

Články

.