KSČM v Blansku schválila kandidátku

30. 5. 2018

Městská rada KSČM Blansko schválila dne 30. 5. 2018 na svém zasedání pořadí první desítky kandidátů pro volby do Zastupitelstva města Blansko, které se uskuteční 5. – 6. – 10. 2018.

Jedničkou na kandidátce KSČM bude předseda kontrolního výboru a zastupitel města Blansko Emil Pernica. Současně je garantem pro oblast dopravy, dopravní infrastruktury a sportu.

Na 2. místě je zastupitelka Natálie Novotná, která se zabývá oblastí zdravotnictví a sociální problematiky. Na 3. místě kandiduje učitel Lubomír Chlup, který se bude zabývat problematikou v oblasti kultury. Na 4. místě kandiduje současný zastupitel za KSČM Jaroslav Pokladník. Problematikou bydlení a cestovního ruchu se bude zabývat Petra Kupková, která kandiduje na 5. místě. Na 6. místě je absolventka stavební fakulty, která bude řešit problematiku investic a veřejných staveb Kateřina Hladíková.

7. místo obsadil krajský zastupitel Stanislav Navrkal, na 8. místě kandiduje dlouholetý člen odborů Karel Kaláb, na 9. místě je Vratislava Chlupová a 10. místo obsadil František Ladič, který se zabývá oblastí energetiky.

Blansko má spoustu problémů, které je třeba bezodkladně řešit. Naši kandidáti jsou na ně upozorňovány občany, kteří sami nemají sílu donutit současné vedení města ke sjednání nápravy. KSČM má ve svém volebním programu zapracovány veškeré podněty občanů Blanska a jeho prioritní snahou bude docílit zkvalitnění života občanů, kteří zde žijí a poctivě pracují. Kandidátka KSČM je složena z odborníků, kterým jde především o rozvoj města a zlepšení životních podmínek pro všechny.

Autor: 
Městská rada KSČM Blansko dne 30. 5. 2018

Články

.