Hodnocení setkání na pomezí

23. 8. 2017

Setkání na pomezí proběhlo v plánovaném termínu 19. srpna 2017 v Holíči a jeho hlavním cílem, bylo uctění příležitosti výročí Slovenského národního povstání. Při této příležitosti přijelo demonstrovat svůj odpor vůči fašizaci společnosti a fašismu všeobecně na 600 účastníků. Tito si vyslechli projevy delegací KSS i KSČM, promluvil i mladý člen strany Vzdor. To vše po přijetí obou delegací primátorem města Holíč, panem Zdenko Čambalem na holíčském zámku. Primátor města rovněž přivítal účastníky setkání v amfiteátru a následně předal slovo oficiálním řečníkům. Promluvili předsedové obou komunistických stran soudruzi Vojtěch Filip a Jozef Hrdlička, zástupci mládežnických organizací Filip Zachariaš a Artur Bekmatov i již zmiňovaný mladý zástupce strany Vzdor. Shromážděné oslovil s projevem rovněž lídr jihomoravské kandidátky KSČM s. Ivo Pojezný.

Následoval kulturní program, kde hlavní prostor dostali famózní K.G.R. Morava a diváci a posluchači, kteří vydrželi i v nehostinném počasí si jistě přišli na své. Zajištěno bylo i občerstvení, které bylo zcela dostatečné a bez problémů uspokojilo všechny potřeby návštěvníků.

Po organizační stránce proběhlo vše hladce, program měl mírné zpoždění, díky delší části v rámci přivítání primátorem na zámku, následně již vše fungovalo a bez větších potíží, byla zvládnuta i standartní míra chaosu, při organizaci řečníků. Akce byla kvalitně ozvučena a pořadatelé rovněž zvládli své povinnosti v rámci pohybu návštěvníků po areálu.

O něco větší komplikací, bylo deštivé počasí, které odradilo část potenciálních účastníků, tento faktor ovšem nelze posledních 27 let ovlivnit.

Finanční vyhodnocení bude provedeno v nejbližších dnech.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Autor: 
Ján Lahvička, předseda OV Hodonín

Články

.