P. Janeček: Je třeba bilancovat

22. 10. 2015

Rok se nám pomalu blíží ke svému konci a všichni napjatě očekáváme výsledky Okresních konferencí KSČM, které budou za nedlouho v plném proudu. Tyto konference zhodnotí naši práci a vystaví všem vysvědčení. A v neposlední řadě se budou zabývat kandidátkami do krajských zastupitelstev. Myslím si však, že se nemáme za co stydět. I já dělám maximum a svého mandátu zastupitele si velmi vážím.

Jsem patriot a vždy jsem jím byl. V krásném Náchodě jsem prožil velký kus svého života a jsem tu doma. Mám tu mnoho přátel a to nejen na poli politickém. Vracím se také proto, abych pracoval v Zastupitelstvu Náchoda, jeho výborech a komisích a prosazoval tak zájmy občanů, které KSČM má vždy na zřeteli na prvním místě. Práce mě v poslední době zavála až do 150 km vzdálené Prahy. Hlavní město je překrásné svojí historií, ale v Náchodě jsem prostě doma.

Každý politik, ať na regionální či celostátní úrovni nejlépe zjistí, co občané potřebují, setkáváním s nimi. A proto rád navštěvuji akce, které se na Náchodsku pořádají a vždy se je snažím i podpořit. Myslím, že každé zastavení s našimi občany mi dává nové podněty a já můžu lépe prosazovat zájmy těch, za které jsem do zastupitelstva města Náchod kandidoval. Věřte, že těch problémů je celá řada a lidé si s nimi někdy neumí, anebo nemohou sami poradit.

Stojí před námi nyní mnoho výzev, některé jsou velmi složité, jiné tolik ne. Každopádně, je potřeba dělat politiku pro lidi, proto, aby byli ve svém městě spokojeni a ulevilo se jim od každodenních problémů, které vznikly velkou měrou především tvrdou rukou pravicové politiky. Jsem přesvědčen o tom, že pílí a tvrdou prací mohu prosadit mnoho pozitivních změn, ze kterých bude mít celé město prospěch.

Autor: 
Pavel Janeček
Zdroj: 
Mediální úsek ÚV KSČM

Články

.