F. Zachariaš: Když padají hvězdy

25. 8. 2015

Praha patří k nejkrásnějším evropským městům a dalo by se říct, že i světovým. Přesto však ji provází smůla. V posledních letech se střídají primátoři, kteří více či méně pronikají do povědomí lidí pouze svými kauzami či vulgárními výrazy a vesměs i neprofesionalitou.

Ať už vzpomeneme primátora za ODS Béma, který nám na památku zanechal nejen tunel Blanka, ale i mnohé další kauzy, dále stíhaného primátora za ODS Svobodu a jeho jistě zajímavou story s dopravním podnikem či mladého primátora Hudečka z TOP 09 a jeho stavební předpisy. 

A dnešní »hvězda« hnutí ANO Krnáčová je asi tou nejvíce zářící na politickém nebi pražského magistrátu. Už i samo toto hnutí usoudilo, čeho je moc, toho je příliš. Primátorka prý nadále důvěru klubu nemá. Stavební předpisy jsou jen třešničkou na dortu, který završuje činnost této vysoké představitelky pražské radnice. Nejen pražští občané, ale všichni z celé republiky bychom si velmi přáli, aby pražskou radnici již nepotkaly žádné kotrmelce a ti, kteří ji mají vést, ji směrovali k prosperitě a úspěchu, aby její věhlas a renomé opět reprezentovaly naši republiku.

Autor: 
Filip ZACHARIAŠ, předseda OV KSČM Vyškov
Zdroj: 
Mediální úsek ÚV KSČM

Články

.