P. Kováčik: Horké léto aneb Babišovy rychlokvašky

30. 6. 2015

Tak trochu jsme všichni předpokládali, že s nastávajícím létem začne klid. Svět se ale trochu zbláznil. Zbytečně umírají lidé a do Česka se řítí množství uprchlíků. Hrůzná apokalypsa mrtvých turistů v zemích, kde by to ještě před pár lety nikdo nepředpokládal. To je bilance Islámského státu.

Starostka Kleslová prý našla článek Peroutky. Snaživá starostka chtěla ještě více vyniknout a ani trochu nepředpokládala, že jde pouze a jen o vtip. Navíc nám jako hrušky po dešti padají Babišovi primátoři. Je to binec, konstatoval Babiš. Mám za to, že se hluboce mýlí. Binec bude patrně v tom, jak horkou jehlou byly sestavovány komunální kandidátky. Patrně jediným limitem bylo sestavit kandidátku a najít lídra ber kde ber. 

Trošku pánové z hnutí ANO pozapomněli, že budoucí primátoři a jejich náměstci musí opravdu města vést. Holt, kde nic není, ani čert nebere. Tak jako nejde, aby nově vzniklé uskupení za pár měsíců mělo potenciál odborníků, nejde ani mít primátora, který neví, co tato funkce obnáší. Možná by bylo dobré, než ohánět se demokracií, kdyby si Babiš uvědomil, že na městech nejde až tolik o politický boj, ale spíše o to, aby se koaliční i opoziční strany shodly na tom, jak vést město k prosperitě, která pomůže ke zlepšení života občanů.

Autor: 
Pavel KOVÁČIK, předseda poslaneckého klubu KSČM
Zdroj: 
Mediální úsek ÚV KSČM

Články

.