M. Vostrá: Já Babiš První aneb Žádný strom neroste do nebe

27. 5. 2015

V poslední době se s »dobrými« nápady doslova roztrhl pytel. Lidovecký předseda již ví, že vyhraje krajské volby. Babiš již dnes nabízí podnikatelům lídrování krajských voleb. Někteří, jako Radim Jančura, majitel Student Agency, dal však Babišovi košem. Na sněmu měst a obcí zase starostové nesouhlasili s genialitou ministra financí. A tak, světe, div se, možná se Andreji Babišovi nepodaří, aby se naše politická scéna změnila v jeden velký byznys.

Trochu nám pánové Bělobrádek a Babiš zapomněli na ty, kteří o tom, kdo v politice uspěje, fakticky rozhodují. Na lidi z českých, moravských a slezských obcí a měst. 

Gloriola neomylného Babiše vzala rozhodně za své na sněmu měst a obcí. Starostové si totiž rozhodně nemyslí, že ministr financí je kompetentním odborníkem, a už vůbec nesouhlasí s tím, že obce a města mají peněz dost. ČSSD i KDU-ČSL sice občas nějakou kritiku vysloví, ale ve své podstatě kývnou většinou na vše, co Babiš vymyslí. Z vládních křesel se jim totiž opravdu nechce. Uvidíme, jaký marketinkový tah použije Babiš v rámci krajských voleb tentokrát. Jaksi totiž nepočítá se selským rozumem našich občanů.

Autor: 
Miloslava VOSTRÁ, poslankyně a místopředsedkyně ÚV KSČM
Zdroj: 
Mediální úsek ÚV KSČM

Články

.