P. Janeček: Modrý pták s polámanými křídly

20. 5. 2015

Jedna žena se při svém závratném postupu vzhůru změnila ve vulgární a rozvrátila vládu celé naší země. Podle všeho je opravdu vidět, že Jana Nečasová dřela skutečně jako kůň, jako motorová myš a byla také z peněz daňových poplatníků slušně zaplacena a zahrnována dárky mocných, kteří ji potřebovali pro ovlivnění premiéra.

To, že zapomněla zaplatit darovací daň, je z jejího pohledu pouze drobnost. Smutné je, že takový člověk jako Petr Nečas nám dělal premiéra. A to si chytrý všeumělec profesor Fiala, současný předseda ODS, pochvaluje, jak je strana zachráněna. No, opravdu nevím, zdali to ještě lze. Ani spojení s TOP 09 ODS nezachrání, možná však, že Fiala chce spojením s TOP 09 Kalouskovu stranu zničit. Najdou se i dnes dokonce tací, kteří nepřestali uctívat svoji »milovanou« ODS, tedy ti, kteří z nás občanů České republiky udělali pro okolní svět obyčejné »kašpárky«. Množství různých kauz spojených s touto stranou už není možné ani spočítat, a bůh ví, kam létaly miliony. 

Měli bychom si s nadsázkou přiznat, že náš všude popisovaný ekonomický úspěch je důsledkem předchozího skvělého působení dua Jany Nagyové, toho času Nečasové, a Petra Nečase. Například se výrazně rozproudil trh s kabelkami a šperky pro manželku bývalého premiéra, čímž se určitě ovlivnila poptávka. Dále schválením restitucí církvi jsme si prostřednictvím kardinála Duky naklonili celé božstvo, které samozřejmě rozhoduje i o ekonomice. A kdy nám připraví »modrý pták« další frašku v podání vládních činitelů? A jak následně porostou preference ODS? To už si můžete tipnout. Sázku určitě vyhrajete.

Autor: 
Pavel JANEČEK
Zdroj: 
Mediální úsek ÚV KSČM

Články

.